Adolescent de 17 ani, acuzat că și-a violat fosta iubită în vârstă de 15 ani

0
166

Un adolescent de 17 ani a fost arestat după ce a violat o fată de 15 ani, în toaleta unui mall din Galaţi. Fata de 15 ani era fosta iubită a agresorului.

Potrivit unui comunicat de presă remis marţi noapte de IPJ Galaţi, în cursul zilei de 6 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigaţii Criminale şi Poliţiei Municipiului Galaţi, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Galaţi şi a Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi, au făcut un număr de 6 percheziţii domiciliare, atât la adresa de domiciliu a adolescentului de 17 ani, bănuit că a violat-o pe fata de 15 ani,  precum şi în alte locaţii în care se bănuia ca cel în cauză este ţinut ascuns de rude. În urma acestor percheziţii, cel căutat nu a fost depistat.

Ulterior, în cursul aceleaşi zile, la Judecătoria Galaţi, la termenul fixat în cadrul acestei cauze penale, s-a prezentat şi adolescentul de 17 ani, însoţit de un apărător ales.

În urma audierilor efectuate în camera de consiliu şi a studierii întregului material probatoriu depus la dosar, judecătorul de drepturi şi libertăţi a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi şi a dispus arestarea preventivă a tânărului de 17 ani, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tânărull a fosr încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

La finele lunii noiembrie, tânărul de 17 ani a violat în toaleta unui mall din Galaţi o fată de 15 ani, care îi fusese prietenă 

Conform victimei, cei doi s-ar fi întâlnit întâmplător în acea zonă, băiatul ar fi fortaţ-o să intre într-un grup sanitar, unde ar fi violat-o, ameninţând-o cu acte de violenţă.

 

Sursa: Adevarul Zilei