Jaf la locuința lui Robert de Niro. O femeie i-a furat cadourile de Crăciun

0
145

O recidivistă a fost arestată, în noaptea de duminică spre luni, în timp ce încerca să fure cadourile de Crăciun din casa lui Robert De Niro, potrivit Poliţiei din New York.

Poliţia din New York o monitoriza pe femeia în vârstă de 30 de ani, Shanice Aviles, „cunoscută pentru mai multe pătrunderi prin efracţie” şi a surprins-o intrând „pe o uşă de la subsol care părea că a fost spartă” într-o reşedinţă din cartierul de lux Upper East Side. din Manhattan, a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt.

Era vorba despre reşedinţa lui Robert de Niro, celebrul actor american născut la New York şi cunoscut pentru rolurile sale din filme care prezintă oraşul său precum „Taxi Driver” sau „Mean Streets”.

Poliţiştii au intrat şi au „descoperit-o pe femeie în sufrageriei” în timp ce „încerca să sustragă bunuri”, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Potrivit ABC News şi NBC News, suspecta încerca să fure şi cadourile de sub bradul de Crăciun când a fost surprinsă. Ea a fost arestată „fără incidente”, a spus poliţia. Potrivit NBC, în acel moment, alertat de zgomot, poliţia l-a văzut pe Robert De Niro apărând „în halat de baie”.

În vârstă de 79 de ani, De Niro, care a interpretat roluri în filme cu gangsteri („Naşul II”, „Goodfellas”, „Heat”, „Casino”) este cunoscut şi pentru angajamentul său de a revitaliza sudul insulei Manhattan după atacurile din 11 septembrie 2001, inclusiv co-fondator al Festivalului de Film Tribeca.

 

Sursa: Adevarul Zilei