Percheziții în Sibiu și Cluj, într-un dosar de trafic de droguri. 10 persoane sunt audiate

0
171

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, au efectuat joi oot percheziţii domiciliare, în judeţele Sibiu şi Cluj, la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii. Astfel, zece persoane bănuite de trafic de droguri urmează să fie audiate la sediul DIICOT Sibiu.

„Din cercetări a reieşit că, din anul  2022 şi până în prezent, persoanele cercetate ar fi vândut droguri din categoria celor de mare risc, dar şi noi substanţe psihoactive mai multor consumatori din zona de nord a judeţului Sibiu, respectiv municipiul Mediaş şi localităţile învecinate.

Persoanele bănuite de trafic de droguri vor fi conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sibiu, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat mai multe pliculeţe cu substanţe psihoactive şi droguri, telefoane mobile, un grinder şi un cântar electric.

La activităţi au participat poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Sibiu, precum şi echipe de intervenţie din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene Sibiu şi Alba.

Suportul de specialitate este asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române”, arată comunicatul de presă al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

 

Sursa: Adevarul Zilei