Accident între un microbuz şcolar şi o maşină de transport pâine. Ambele autovehicule s-au răsturnat

0
150

Un accident rutier a avut loc, luni dimineaţa, în judeţul Botoşani, între un microbuz şcolar şi o maşină de transport pâine, iar în urma impactului ambele autovehicule s-au răsturnat. În microbuz nu erau elevi, ci doar un cadru didactic. O persoană a ajuns la spital.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani a anunţat că, luni dimineaţă, a avut loc un accident rutier în localitatea Iezer, iar în eveniment au fost implicate o maşină de transport pâine şi un microbuz şcolar. 

“În autoutilitară se afla doar şoferul, iar în microbuz conducătorul auto şi un cadru didactic. În urma impactului, ambele autovehicule s-au răsturnat. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. În schimb, autovehiculele au fost avariate. Pentru prevenirea izbucnirii unui incendiu au fost chemaţi pompierii militari. La faţa locului, a ajuns în cel mai scurt timp, un echipaj de la Detaşamentul de Pompieri Dorohoi, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj de prim ajutor cu o ambulanţă SMURD”, a anunţat ISU Botoşani. 

Echipajul SMURD a evaluat din punct de vedere medical persoanele aflate în cele două autovehicule, iar acestea au refuzat iniţial transportul la spital. Ulterior, şoferul maşinii de pâine a ajuns la o unitate medicală, el fiind dus de o ambulanţă a Serviciului Judeţean. 

Pompierii au acţionat şi pentru înlăturarea pericolului de incendiu prin deconectarea bornelor de la autovehicule.

Cercetările au fost preluate de poliţişti.

 

Sursa: Adevarul Zilei