Accident în Galați. Ambulanţă în misiune, lovită de un şofer băut. Autospeciala a fost proiectată într-o staţie de tramvai

0
145

O autospecială a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi a fost lovită de un autoturism condus de un bărbat care consumase alcool, în urma impactului ambulanţa fiind proiectată într-o staţie de tramvai din apropiere. Autospeciala transporta o femeie la spital, însă nimenu nu a fost rănit în urma accidentului.

Potrivit IPJ Galaţi, accidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 1.00. pe bulevardul Siderurgiştilor din municipiu. 

Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Galaţi au stabilit că un bărbat de 52 de ani, din municipiul Galaţi, aflat la volanul unui autoturism, a lovit, la intersecţia cu bulevardul Siderurgiştilor, o autospecială de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Galaţi, aflată în misiune, cu semnalele acustice şi luminoase aflate în funcţiune, care era condusă de un bărbat de 49 de ani, din municipiul Galaţi. 

În urma impactului, autospeciala, care transporta la spital o pacientă, a fost proiectată în refugiul staţiei de tramvai din apropiere. Ambele autovehicule au fost avariate, însă nu a fost rănită nicio persoană.

La testarea alcoolscop a rezultat valoarea de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat a conducătorului auto de 52 de ani, iar în cazul celuilalt conducător auto, rezultatul a fost 0.

Şoferul care consumase alcool a fost dus la spital unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.