Moarte suspectă în Argeş: O bătrână şi fiul ei, găsiţi morţi în locuinţă. Poliţia face cercetări pentru ucidere din culpă

0
122

O femeie în vârstă de 92 de ani şi fiul acesteia au fost găsiţi morţi, marţi dimineaţă, în locuinţa lor din comuna argeşeană Poiana Lacului. Poliţia judeţeană Argeş anunţă că a deschis o anchetă în care face verificări privind infracţiunea de ucidere din culpă.

Femeia în vârstă de 92 de ani şi fiul ei, în vârstă de 52 de ani, au fost găsiţi fără viaţă, marţi dimineaţă, în locuinţa lor din localitatea Grădineşti, comuna Poiana Lacului. 

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că vecinii celor doi au sunat la 112, după ce au constatat că niciunul dintre ei nu ieşise în curte de câteva zile.

La faţa locului au intervenit poliţişti şi pompieri care au intrat în casă. A intervenit şi un echipaj medical, însă acesta nu a putut face decât să constate decesul. 

La ora transmiterii acestei ştiri, la locuinţa celor două victime se află poliţiştii de investigaţii criminale care fac cercetări. Primele date arată că nu sunt semne de violenţă pe corpurile neînsufleţite. Ancheta vizează infracţiunea de ucidere din culpă.

 

Sursa: Adevarul Zilei