Femeie agresată sexual de un bărbat care a ameninţat-o cu un cuţit. Agresorul a fost arestat

0
231

O femeie de 24 de ani a fost violată, după ce a fost ameninţată cu un cuţit de către un bărbat. Agresorul a oprit-o pe femeie pe o stradă din Petroşani şi i-a spus că o va ucide, dacă nu îl va însoţi. Bărbatul a fost arestat preventiv.

”La data de 21 ianuarie 2023, ora 19:40, o femeie în vârstă de 24 de ani, din municipiul Petroşani, în timp ce se deplasa pe strada 1 Decembrie 1918 din municipiul Petroşani, a fost abordată de către  un bărbat, care sub ameninţarea  unui cuţit şi  sub ameninţarea cu moartea, a condus-o forţat pe strada Ştefan Octavian Iosif din municipiul Petroşani, unde, într-o zonă întunecată, a întreţinut cu aceasta relaţii  sexuale”, a precizat IPJ Hunedoara, într-un comunicat de presă, de luni, iniţial anunţând că victima are 66 de ani.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Municipiului Petroşani l-au depistat şi identificat pe autorul faptei, acesta fiind un bărbat în vârstă de 40 de ani, din municipiul Petroşani. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, iar duminică, acesta a fost prezentat procurorului de caz cu propunerea  de arestare preventivă.

Instanţa  a admis propunerea formulată de către  Parchetul de pe lângă Judecătoria Petroşani şi  a admis arestarea inculpatului pe o perioadă  de 30 de zile, pentru  săvârşirea infracţiunii de viol.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.