Adolescent de 15 ani, arestat preventiv după ce ar fi violat un băiat de şapte ani

0
129

Un adolescent de 15 ani din Petrila, judeţul Hunedoara, a fost arestat preventiv după ce ar fi violat un băiat de şapte ani, în timp ce era în vizită la locuinţa acestuia.

Poliţia Judeţeană Hunedoara a anunţat, marţi, că poliţiştii din oraşul Petrila au fost sesizaţi de o femeie din localitate despre faptul că fiul acesteia, în vârstă de 7 ani, ar fi fost violat de un alt băiat, în vârstă de 15 ani, din Petrila, care se afla în vizită în locuinţa femeii. 

”În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 4 februarie 2023, în timp ce minorul în vârstă de 7 ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitaţi de minorul de 15 ani, aceştia fiind prieteni. La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi ameninţat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate”, a arătat sursa citată.

Poliţiştii au deschis în acest caz un dosar penal pentru viol, băiatul de 15 ani fiind reţinut. Luni, el a fost prezentat magistraţilor Judecătoriei Petroşani, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 20 de zile.

 

Sursa: Adevarul Zilei