Ministrul Muncii, Marius Budăi: Colaborarea cu Ministerul Muncii din Germania pentru apărarea drepturilor lucrătorilor români se întăreşte!

0
177

Ministrul Muncii, Marius Budăi anunţă marţi că a semnat la Bruxelles, împreună cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, Programul comun de Lucru 2023-2024, care prevede intensificarea colaborării dintre cele două state, în beneficiul cetăţenilor români care lucrează în Germania.

”Colaborarea cu Ministerul Muncii din Germania pentru apărarea drepturilor lucrătorilor români se întăreşte!”, scrie Marius Budăi pe Facebook.

El arată că a semnat la Bruxelles, împreună cu secretarul permanent de stat al Muncii din Germania, dr. Rolf Schmachtenberg, Programul comun de Lucru 2023-2024, care prevede intensificarea colaborării dintre cele două state, în beneficiul cetăţenilor români care lucrează în Germania.

”Programul mai prevede acţiuni de informare a angajaţilor, de respectare a drepturilor acestora şi a condiţiilor de sănătate şi Securitate în muncă, dar şi de prevenire şi combatere a oricărui caz posibil de exploatare în muncă”, precizează ministrul.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.