Descoperire macabră: Oseminte care par a fi umane, descoperite în cadrul unor lucrări de amenajare a domeniului public, în zona centrală a oraşului Deva

0
130

Oseminte care par a fi umane au fost găsite, în urma unor excavaţii pentru amenajarea domeniului public, în centrul municipiului Deva. Poliţiştii au deschis o anchetă, iar oasele urmează să fie expertizate de legişti.

”În data de 5 aprilie a.c, in jurul orei 20.00, Poliţia Municipiului Deva fost sesizată cu privire la faptul că un angajat al unei societăţi care efectuează excavaţii în zona centrală a oraşului, în scopul amenajării domeniului public, ar fi găsit oseminte ce par a fi de natură umană”, a precizat, joi, IPJ Hunedoara. 

Lucrători de la Medicina Legală au ridicat oasele, pentru a fi expertizate.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii criminalişti şi cei ai Biroului Investigaţii de Criminale, iar osemintele respective au fost ridicate de reprezentanţii SJML Hunedoara si urmează fi expertizate de medicii legişti, în vederea stabilirii vechimii acestora (a identităţii persoanei) şi a circumstanţelor în care au ajuns în acel loc”, a arătat sursa citată.

 

Sursa: Adevarul Zilei