Percheziţii la locuinţa lui Dan Diaconescu. Acesta urmează să fie dus la audieri la Constanţa

0
138

Poliţiştii constănţeni fac joi percheziţii la locuinţa din Bucureşti a fostului patron OTV Dan Diaconescu, acesta urmând să fie dus la Constanţa pentru audieri.

Diaconescu a fost eliberat condiţionat în noiembrie 2017, el fiind încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Constanţa a anunţat că poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Investigaţii Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au făcut o percheziţie domiciliară, joi, la locuinţa unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul Bucureşti, ”într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârşit”.

Bărbatul urmează să fie adus la Constanţa pentru audieri. 

Surse judiciare au precizat că cel vizat este fostul om de televiziune Dan Diaconescu.

Fostul patron al OTV Dan Diaconescu – încarcerat în martie 2015 după ce a fost condamnat la cinci ani şi jumătate de închisoare pentru şantaj – a fost pus în libertate în noiembrie 2017, după ce Tribunalul Ilfov a decis definitiv eliberarea sa condiţionată.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.