Marius Budăi: Pensiile vor intra pentru cei care le au pe card la 11 aprilie şi ceilalţi seniori care încasează cu factorul poştal să aibă banii acasă

0
130

Ministrul Muncii Marius Budăi a precizat că seniorii din România vor primi pensiile până la sărbătorile de Paşte şi anume până pe 11 aprilie vor fi încărcate cardurile acestor, iar până la aceeaşi dată ceilalţi pensionari vor primi pensia cu Poşta.

Social-democratul a mai spus că vor fi încărcate cardurile voucherelor pentru alimente până pe 13 aprilie.

 „Până la urmă, această sărbătoare a Paştelui este pentru toată lumea. Măcar atât să mai facem în plus pentru seniorii acestei ţări şi astfel încât de vineri seniorii României care încasează  pensiile pe cont bancar, pe card, iar până în data de 11 aprilie, şi ceilalţi seniori care încasează cu factorul poştal să aibă banii acasă pentru a îşi putea procura cele necesare, atâta timp cât poate permite situaţia în această perioadă în România. Bineînţeles şi voucherele de alimente vor fi încărcate acele carduri pentru cetăţeni până la data de 13 aprilie. Am avut discuţii cu domnul ministru Boloş”, a explicat Marius Budăi, întrebat luni la Antena 3 dacă cinci milioane de pensionari români vor primi mai repede banii, înaintea Paştelui.

Ministrul Investiţiilor şi Proiectelor Europene Marcel Boloş a precizat, recent, că românii vulnerabili care beneficiază de voucherele pentru alimente din programul „Sprijin pentru România” vor primi banii în avans, înainte de Paşte. În luna aprilie, se face în avans plata aferentă pentru voucherele de alimente, având în vedere că Paştele este pe data de 16. 

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.