Moarte suspectă: Cadavrul unei femei, cu urme de violenţă, găsit în judeţul Argeş

0
162

O femeie în vârstă de 51 de ani din judeţul Argeş a fost găsită moartă în propria locuinţă, joi. Cadavrul, care prezintă urme de violenţă, a fost descoperit după ce o rudă a femeii a anunţat Poliţia, reclamând că nu o poate contacta. Principalul suspect este soţul femeii, care se află în custodia poliţiştilor.

Trupul neînsufleţit şi cu semne de violenţă a fost descoperit, joi, într-o locuinţă din oraşul Câmpulung, după ce o rudă a femeii a sesizat Poliţia, afirmând că se teme că aceasta ar putea fi moartă.

Pentru că nimeni nu a răspuns la uşă, aceasta a fost deblocată de către pompieri.Joi, soţul femeii, care nu a fost găsit de către poliţişti în Argeş, s-a prezentat la sediul Secţiei de Poliţie Rurală Voineşti din judeţul Dâmboviţa.

El este principalul suspect pentru moartea soţiei sale, iar joi după-amiază se află în custodia poliţiştilor şi urmând să fie condus la sediul Poliţiei din Argeş, pentru audieri.

”Din primele verificări, nu au fost identificate, în trecut, sesizări la Poliţia Municipiului Câmpulung, referitoare la o eventuală stare conflictuală între cei doi soţi”, precizează oficialii Inspectoratului de Poliţie Argeş.

Cazul este cercetat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, împreună cu poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Argeş.

 

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.