Inundaţii în localitatea prahoveană Vărbilău, în urma ploii torenţiale. Un drum judeţean este blocat

0
119

O ploaie torenţială de câteva zeci de minute a provocat inundaţii în localitatea prahoveană Vărbilău, unde drumurile au devenit impracticabile. În aceeaşi zonă, un drum judeţean care face legătura între comuna Vărbilău şi oraşul Slănic a fost blocat de aluviuni. Şi în staţiunea Sinaia canalizarea nu a mai făcut faţă debitului mare, unele străzi fiind acoperite cu apă. 

Drumul judeţean 102 Vărbilău – Slănic este blocat, vineri după amiază, în urma ploii torenţiale. La faţa locului au fost aduse utilaje, care acţionează pentru deblocare, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţi ai Poliţiei Prahova.

În comuna Vărbilău, una dintre localităţile aflate sub Cod portocaliu de ploi torenţiale, vijelii şi grindină, vineri după amiază, străzile şi mai multe curţi au fost acoperite de ape în doar câteva zeci de minute.

De asemenea, la Sinaia canalizarea nu a mai făcut faţă după o ploaie torenţială. Bulevardul care traversează centrul oraşului a fost acoperit de apă, după cum arată imaginile postate de turiştii aflaţi vineri în staţiunea de pe Valea Prahovei.

 

Sursa: Adevarul Zilei