Vibe-uri pozitive și concerte de excepție, la SingFest – 2023. Singureni va deveni capitala distracției! Muzică, natură și tradiție

0
153

În perioada 30 iunie – 2 iulie, orașul Singureni, situat la doar 30 de kilometri de București, va găzdui unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale ale anului – SingFest 2023. Cu o istorie bogată în organizarea de evenimente culturale și un peisaj pitoresc, Singureniul este pregătit să devină capitala distracției și a muzicii pentru un weekend întreg.

SingFest 2023 aduce împreună artiști cunoscuți și apreciați pentru a crea o atmosferă magică și o experiență muzicală de neuitat. Festivalul se desfășoară pe parcursul a trei zile pline de concerte, spectacole și activități interactivie, care vor captiva atât iubitorii de muzică cât și pe cei care caută să petreacă momente speciale alături de prieteni și familie.

SingFest 2023 promite o gamă variată de genuri muzicale, astfel încât fiecare participant să-și găsească preferințele în repertoriul artistic al festivalului. Lineup-ul evenimentului satisface toate gusturile.

Vineri, pe 30 iunie, vor urca pe scenă: Suie Paparude, Dirty Shirt, Argatu’, S.P.P., Dorian Popa. MIDNIGHT After Party susținut de Bogdan DLP.

Sâmbătă, 1 iulie, vor cânta Dubioza Kolektiv, Sasha Lopez & Misha Miller, The Motans, E-an-na, Petra, Cobzality. Show Aerian de acrobații și parașutism susținut de Aeroclubul României.

Duminică, 2 iulie, vor fi concerte: Subcarpați, Macanache, F.C. DNB, Basska, Bruja.

Pe lângă muzică, SingFest 2023 aduce și o gamă variată de divertisment pentru a completa experiența participanților. Printre acestea se numără spectacole de jonglerii, trupe de acrobați și alte forme de divertisment live care vor captiva publicul și vor adăuga un plus de interes festivalului.

De asemenea, evenimentul va dispune de o zonă dedicată food trucks-urilor. Acestea vor oferi o varietate de opțiuni culinare.

Ca atare, cei care au chef de distracție la sfârșit de lună au ca opțiune Singureni, un mic sat cu farmec rural, din județul Giurgiu, care va fi transformat într-un paradis al muzicii și al distracției.

Amplasat în apropierea Bucureștiului, acesta oferă un cadru natural fermecător, înconjurat de peisaje încântătoare. Acest decor idilic creează o atmosferă unică și oferă participanților o evadare temporară din agitația urbană.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi pe singfest.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.