Temperaturile scad dramatic. Zonele din România unde se vor înregistra -20 de grade

0
91

Gerul pune stăpânire pe întreaga țară. Meteorologii anunță temperaturi negative și în timpul zilei. Cel mai frig va fi în zona de nord-est a țării, unde ninsorile din ultimele ore au paralizat traficul rutier, aerian și feroviar. În plus, ANM prognozează minime de până la -20 de grade!

„Temperaturile vor fi destul de coborâte, vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării. Mai ales în centru și în nord, noaptea va fi ger”, a declarat, într-o intervenție la Realitatea PLUS, meteorologul ANM Alexandra Roșioară.

„Doar în jumătatea de sud, pe arii restrânse, vor mai fi ninsori slabe, iar intensificări ale vântului în jumătatea de sud-est, dar nu vor mai fi intensificări atât de mari ca ieri. Temperaturile vor fi coborâte, va fi vreme rece în cea mai mare parte a țării și ger dimineața și noaptea, mai ales în centrul și în estul țării.

Astăzi, o maximă între -10 și 3 grade, la noapte între -18 și -4 grade. La București, azi, trecător, va mai ninge slab, maxima -3, -2 grade, minima -6, -7 grade”, a mai spus meteorologul. 

Potrivit meteorologului ANM, se așteaptă ca, în nopțile următoare, temperaturile minime să scadă și mai mult, spre -20 de grade.

Sursa: Newsinn

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.