Lucrări de modernizare în valoare de peste 8 milioane de lei, pe Transfăgărăşan

0
61

CNAIR a anunțat că a fost semnat contractul de Fezabilitate pentru demararea lucrărilor de modernizare pe Transfăgărăşan, cea mai spectaculoasă șosea din România.

Investiţie de peste 8 milioane de lei pe Transfăgărăşan. A fost semnat un contract de 8,4 milioane de lei, pentru găsirea de soluţii care să permită circulaţia pe  cea mai spectaculoasă șosea din România, şi pe secţiunea Piscul Negru – Cabana Bâlea Cascadă, pentru o perioadă cât mai lungă din an.

Proiectul de modernizare a Transfăgărășanului este în proces de desfășurare. Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, marţi, că a fostn semnat un contract peste 8,4 milioane de lei, pentru găsirea de soluţii care să permită circulaţia pe Transfăgărăşan, şi pe secţiunea Piscul Negru – Cabana Bâlea Cascadă, pentru o perioadă cât mai mulgă din an.

Directorul CNAIR a precizat că firma RUTIER CONEX XXI SRL are la dispoziţie 8,4 milioane de lei (fără TVA), sumă asigurată prin Programul Transport (PT) şi 12 luni pentru finalizarea contractului.

Acesta explică faptul că soluţiile identificate trebuie să ofere în primul rând un grad ridicat de siguranţă a traficului rutier, potrivit News.ro.

Circulaţia pe tronsonul Piscu lNegru – Cabana Bâlea Cascadă este de obicei înschisă pe timp de iarnă, din cauza condiţiilor dificile de trafic din zonă şi a stratului foarte mare de zăpadă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.