Alertă NAȚIONALĂ în dosarul avocatei care se droga cot la cot cu interlopii

0
49

Autoritățile sunt în alertă maximă de mai bine de 3 zile după ce Mihai Pînzari, interlopul care a mituit judecătoarea drogată de la Suceava a fugit în momentul în care a fost condamnat în alt dosar, pentru lipsire de libertate. Mafiotul fusese scos din arest preventiv, în 25 aprilie şi plasat în arest la domiciliu. 

Pentru că nu a fost găsit la domiciliu, Mihai Pînzari a fost dat în urmărire generală, fiind efectuate procedurile de informare și dare în consemn la punctele de frontieră.

Potrivit IPJ Suceava, s-a constituit o echipă operativă pentru „punerea în executare a mandatului și preluarea persoanei condamnate din starea de arest la domiciliu pentru depunerea în penitenciar”.

De asemenea, polițiștii din întreaga țară sunt în alertă după ce Mihai Pînzari, zis ”Tonici”, a dispărut chiar înainte să fie ridicat de oamenii legii și dus la închisoare.

Bărbatul de 43 de ani fusese condamnat vineri, 26 aprilie, la patru ani de închisoare cu executare pentru lipsire de libertate în mod ilegal, în urma unei decizii definitive a Curții de Apel Suceava.

Acesta este judecat pentru mituirea judecătoarei Ana Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava, acuzată, la rândul ei, pentru folosirea, în orice mod, direct sau indirect, de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.