Se retrage din sport! Acest fotbalist anunță că după EURO 2020 își va încheia cariera

0
377

Goran Pandev, căpitanul Macedoniei de Nord, și-a anunțat sfârșitul carierei din sport. Fotbalistul în vârstă de 37 de ani a anunțat că nu va mai juca după EURO 2020.

Macedonia de Nord a fost deja eliminată din turneul final.

Ultimul meci al lui Goran Pandev va fi cel de la naţională, luni, de la ora 19.00, împotriva Olandei, informează lequipe.fr.

Macedonia de Nord îşi va pierde cel mai bun atacant odată cu retragerea lui Goran Pandev. Fotbalistul este cel mai selecţionat jucător.

„(n.r. Luni) Va fi ultimul meu meci pentru echipa naţională, deoarece este un moment bun pentru a-mi încheia cariera internaţională. Această generaţie poate aduce multă bucurie naţiunii în viitor şi cred că este capabilă să se califice şi la Cupa Mondială. Meciul de mâine va fi special şi sper într-o performanţă bună de adio „, a declarat atacantul echipei Genoa, duminică, într-o conferinţă de presă.

Fotbalistul va împlini 38 de ani pe 27 iulie. Atacantul a precizat, de asemenea, că ar trebui să se retragă definitiv din cariera de jucător.

„Probabil că voi termina în curând şi cariera mea de club, dar pentru echipa naţională este cu siguranţă sfârşitul, pentru că a juca pe două fronturi la 38 de ani este prea mult”, a spus fotbalistul.

Macedonia de Nord face parte din Grupa J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022, alături de România. Tricolorii au câştigat, cu 3-2, partida tur cu Macedonia de Nord, disputată, la 25 martie, la Bucureşti. Returul va fi la 8 septembrie, la Skopje.

Sursa: Adevarul Zilei