Metoda loverboy: Percheziții la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism

0
302

Metoda loverboy continuă să facă victime. Miercuri au loc trei percheziții domiciliare în județul Ialomița la persoane cercetate pentru trafic de minori și proxenetism.

Sunt pus în apilcare 7 mandate de aducere. Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada februarie-iulie 2021, persoanele bănuite ar fi racolat mai multe femei, în vederea exploatării sexuale, urmărind obținerea de foloase materiale.

„Acestea și-ar fi oferit serviciile sexuale în municipiile Ploiești și Constanța. De asemenea, în activitate, pe fondul unor promisiuni de consolidare a unei relații afective și asigurarea unui trai mai bun, unul dintre bărbați ar fi implicat și o minoră”, transmite IGPR.

Persoanele implicate au fost conduse la sediul unității de parchet, în vederea audierii și documentării activității infracționale, urmând a fi dispuse măsuri legale.

Cercetările sunt continuate de polițiștii B.C.C.O. Ploiești – Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane, împreună cu procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Ploiești.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.