Nicușor Dan anunță vestea privind rectificarea bugetară

0
339

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, anunță faptul că s-a votat rectificarea bugetară la Primăria Capitalei, iar aceasta este una pozitivă. Nicușor Dan a precizat faptul că, din acest moment, vor reporni lucrările la Prelungirea Ghencea.

Nicușor Dan a scris pe Facebook că ”Azi în Consiliul General al Capitalei s-a votat rectificarea bugetară, așa cum era de așteptat și de dorit pentru bucureșteni.

E o rectificare bugetară pozitivă, de 33 de milioane de lei, cea mai mare parte din acești bani urmând să fie folosită pentru spitale. De asemenea, fonduri suplimentare vor merge către Administrația Străzilor, pentru întreținerea parcurilor, pentru acoperirea costurilor în creștere cu iluminatul public din Capitală, dar și pentru plata unor datorii din trecut.

Subliniez că această rectificare bugetară ne permite să reluăm în sfârșit lucrările pentru lărgirea Bulevardului Prelungirea Ghencea, operațiune care acum poate începe.

Mulțumesc consilierilor generali ai USR PLUS, PNL și PMP, care au înțeles că, dincolo de situația politică la nivel național, e foarte important să lucrăm în continuare, împreună, pentru interesul orașului.”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.