Ionel Dancă face acuzații grave în privința unui deputat PNL

0
296

Ionel Dancă a declarat pentru B1 TV, că Pavel Popescu, susținător al lui Florin Cîțu, l-a îmbrâncit pe Orban pe scările de la Modrogan. Ionel Dancă este unul dintre susținătorii lui Ludovic Orban în cursa pentru președenția PNL.

Dancă a insinuat apoi că mulți dintre susținătorii premierului sunt practic niște trădători, căci au spus că-l sprijină pe Ludovic Orban mereu, apoi și-au arătat susținerea față de Florin Cîțu. Și l-a dat exemplu, din nou, pe Pavel Popescu.

Ionel Dancă a declarat că „E colegul care a fost ales la filiala Sector 4, așa cum bine știm, în condiții total, să spunem, discutabile și inacceptabile de-a dreptul. Dacă mi-ați fi spus că voi intra în discuție cu un coleg care a bruscat președintele partidului pe treptele din Modrogan la alegerea lui ca președinte și modul în care a fost ales președinte, cu siguranță aș fi refuzat invitația, nu pentru gesturile pe care le-a făcut, ci pentru caracterul unor colegi și colegul de discuție e un exemplu.

Am asistat la nenumărate întâlniri și discuții în care colegul venea la dl Orban și-i spunea ”Ludovic, sunt cu tine până la capăt, niciodată nu te voi trăda”. Președintele îi răspundea: ”de ce îmi spui lucrurile astea? Că alți colegi nu le spun…”.

Mulți din cei din echipa de susținători ai lui Cîțu nu au demonsrat nimic în politică și distrug PNL. Sunt supărat, cum sunt mulți liberali”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.