Ambulanţă SMURD din Bistriţa-Năsăud implicată în accident în Cluj-Napoca (FOTO)

0
273

Un accident rutier în care a fost implicată o ambulanţă SMURD s-a produs noaptea trecută, în jurul orei 01.50, la intersecția străzilor Iuliu Hațieganu și Clinicilor.

„Din primele informații, o autospecială SMURD, condusă de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care se deplasa pe strada Iuliu Hațieganu, având semnalele luminoase în funcțiune, la intersecția cu strada Clinicilor a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 21 de ani. 

În urma coliziunii a rezultat rănirea unui bărbat de 43 de ani, personal SMURD.

Testările alcoolscopice au avut rezultate negative„, a transmis IPJ Cluj.

ACTUALIZARE ISU BN: „În această dimineață, în jurul orei 01.40, echipajul de terapie intensivă SMURD din cadrul ISU Bistrița – Năsăud care transporta un pacient la Institutul Inimii din Cluj Napoca a fost implicat intr-un accident rutier minor, cu câteva sute de metri înainte de a ajunge la destinație. 

Pacientul din ambulanță SMURD a fost preluat de alt echipaj medical și transportat la Institutul Inimii. Din fericire, pacientul asistat în ambulanța SMURD nu a fost rănit în urma accidentului.

În schimb, un paramedic a fost rănit ușor, suferind o plagă minoră la nivelul capului. Din fericire, după ce a primit îngrijiri medicale la locul accidentului, nu s-a impus transportul paramedicului la spital.

Persoanele din cealălalt autoturism implicat în accident nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.”

Imagine

Sursa: Realitatea de Cluj

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.