Virgil Popescu după ce a fost agresat de George Simion: ”Nu suntem în perioada interbelică, o perioadă de tristă amintire”

0
277

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, susține că nu se teme de George Simion (copreședintele AUR), care l-a bruscat în Parlament, în timpul moțiunii.

„Colegii mei se vor reuni astfel încât să nu se mai întâmple așa ceva. În această sesiune lucrurile revin la unele lucruri la care nu mă simt bine în largul meu. Un alt coleg a fost bruscat în sesiunea trecută. Chestorii sunt tot colegi de-ai noștri. În semn de protest nu voi mai prezenta. O să depun în scris răspunsul la moțiune.

Nu e vorba de teamă, ci de tras un semnal de alarmă, că nu suntem în perioada interbelică, o perioadă de tristă amintire”, a spus Popescu, în fața jurnaliștilor.

Ședința a fost suspendată după ce liderul AUR – George Simion i s-a alăturar la microfon ministrului și i-a spus: Ești un hoț! Moțiunea simplă depusă de USR împotriva ministrului Energiei, Virgil Popescu, ar fi trebuit dezbătută, luni, în Parlament, urmând ca miercuri să fie supusă votului în plen. 

În timp ce Virgil Popescu vorbea de la prezidiul Camerei Deputaților la moțiunea simplă împotriva sa, George Simion a venit alături de el la microfon, a pus ambele mâini pe el și a urlat în repetate rânduri „Ești un hoț!”, ținându-l de gât. Virgil Popescu i-a replicat: „Ești un prost!”, moment în care ședința a fost suspendată.

„Stimaţi colegi, e pentru prima oară în istoria parlamentarismului când un ministru este agresat fizic. În aceste condiţii eu nu pot să ţin şedinţă. Convoc şedinţa Biroului permanent. Declar şedinţa închisă”, a spus președintele de ședință. 

Sursa: Realitatea Din PNL

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.