Bărbat din Bucureşti arestat preventiv după ce şi-ar fi agresat sexual şi violat fiica minoră

0
154

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat preventiv după ce şi-ar fi agresat sexual şi şi-ar fi violat fiica minoră, în decurs de doi ani. Totodată, poliţiştii Capitalei au stabilit că el ar fi agresat-o sexual şi pe fiica concubinei sale, tot minoră.

Poliţia Capitalei a anunţat, luni, că poliţiştii de la Secţia 26 au fost sesizaţi, în 27 octombrie, de către o femeie, cu privire la faptul că fiica sa, minoră, ar fi fost atinsă în zonele intime de către tatăl ei.

”Astfel, poliţiştii au documentat activitatea infracţională a bărbatului, de 37 de ani, iar în baza probatoriului administrat, în sarcina acestuia a fost reţinut faptul în anul 2016 şi în perioada 2019-2020 acesta şi-ar fi agresat sexual şi violat fiica minoră, iar în perioada 2020-2021 ar fi agresat sexual o minoră, fiica concubinei acestuia”, a adăugat sursa citată.

 

La sfârşitul săptămânii trecute, la locuinţa bărbatului din judeţul Ialomiţa a fost făcută o percheziţie, el fiind găsit şi dus la audieri.

Ulterior, el a fost reţinut, iar apoi arestat preventiv.          

Cercetările sunt continuate de poliţişti din cadrul Secţiei 26 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4, sub aspectul săvârşirii a patru infracţiuni de agresiune sexuală şi două infracţiuni de viol.

 

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.