„Black Panther: Wakanda Forever” continuă să domine box office-ul nord-american

0
162

„Black Panther: Wakanda Forever” a continuat să domine box office-ul nord-american, generând venituri de 64 de milioane de dolari în weekendul prelungit de Ziua Recunoştinţei, potrivit cifrelor boxofficemojo.com.

 „Wakanda Forever”, continuarea filmului din 2018 , aduce un omagiu lui Chadwick Bosemna, starul din „Black Panther”, mort în 2020 de cancer la colon la vârsta de 43 de ani. Actorul îşi face apariţia sub forma unor flashback-uri ca TChalla, suveranul regatului african fictiv Wakanda. 

Spectatorii din Statele Unite şi din Canada au preferat filmul de animaţie Marvel de la Disney, „Strange World”, care a debutat pe locul doi în clasament, cu 18,6 milioane de dolari de-a lungul weekend-ului prelungit. 

Pe locul trei pe podium, „Glass Onion: A Knives Out Mistery”, producţie Netflix cu Daniel Craig în rol principal, a avut venituri de 9,4 milioane de dolari în cele trei zile de weekend, cu un total de 13,2 milioane de dolari pentru cinci zile. Media spectatorilor pe cinematograf a fost de 19.000. 

Al treilea debut în top, „Devotion”, povestea a doi piloţoi de vânătoare ai Marinei americane, a adunat 9 milioane de dolari în weekend-ul prelungit. 

„The Menu”, un film noir, a adunat 5,2 milioane de dolari de-a lungul celor trei zile de weekend. 

„Black Adam”, producţia Warner Bros. aflată pe locul şase, a înregistrat 3,3 milioane de dolari, totalul la nivel naţional fiind de 162,9 milioane de dolari de la lansare. 

Clasamentul este completat de: „The Fabelmans”, „Bones and All”, „Ticket to Paradise” şi „The Chosen Season 3: Episode 1&2”. 

 

 

Sursa: Realitatea Zilei