Copilă de 14 ani, dată dispărută după ce a plecat la un prieten şi nu a mai revenit

0
111

Poliţiştii din Vrancea au declanşat ample căutări după ce o fată de 14 ani a plecat de acasă, initial la un prieten, şi nu a mai revenit la domiciliu, nici familia şi nici cunoscuţii adolescenţei neavând informaţii cu privire la locul în care aceasta s-ar putea afla.

Conform IPJ Vrancea, fata de 14 ani a plecat de acasă, la un prieten, în data de 11 ianuarie  şi până la această oră nu a revenit la domiciliu.

Joi, mama adolescenţei a cerut ajutorul poliţiştilor, care au început ample verificări în localitatea Paltin, dar şi pe dealurile din zonă.

”Astăzi, ora 09.06, poliţiştii vrânceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112, de către mama tinerei, cu privire la faptul că fata sa nu a revenit la domiciliu. În acest moment, 7 poliţişti,  5 reprezentanţi S.V.S.U. Vrancea, precum şi lucrători din cadrul I.J.J., I.S.U. şi Salvamont Vrancea efectuează căutări pe raza comunei Paltin, în vederea depistării cât mai rapide a minorei ”, transmite IPJ Vrancea.

Poliţiştii transmit că cei care pot furniza informaţii cu privire la persoana dispărută să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Sursa: Adevarul Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.