Florin Cîţu: Marcel Ciolacu îşi arată colţii de dictator. În regimul dictatorial imaginat de Ciolacu, consumatorii aleg doar acele produse decise de geniul socialiştilor

0
132

Fostul premier Florin Cîţu îl critică pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, despre care afirmă că îşi arată ”colţii de dictator” şi că, în regimul dictatorial imaginat” de acesta, ”consumatorii aleg doar acele produse decise de geniul socialiştilor”.

„Ciolacu nu trebuie să ajungă premier”, susţine Cîţu.

”Marcel Ciolacu îşi arată colţii de dictator. Într-o ţară liberă, consumatorii aleg singuri ce să consume şi cât să consume. Dacă nu le place un produs sau un ingredient, nu-l cumpără. În regimul dictatorial imaginat de Ciolacu, consumatorii aleg doar acele produse decise de geniul socialiştilor. Ciolacu nu trebuie să ajungă premier”, a afirmat, joi, Florin Cîţu, într-o postare pe Facebook.

El a adus şi alte critici la adresa preşedintelui PSD.

”A atacat Ucraina în ziua în care Joe Biden vizita Kiev (şi ne mai întrebăm de ce Biden merge doar în Polonia). A creat isterie naţională când a anunţat că există o gaură la buget de 20 de miliarde lei şi trebuie urgent tăiate salarii şi oamenii daţi afară. Astăzi este contrazis de  preşedinte care spune că nu există nicio gaură la buget. Există, totuşi, dovezi clare acum că bugetul pe 2022 a fost cosmetizat şi cel pentru 2023 are cheltuieli subdimensionate şi venituri supraestimate. Ciolacu şi gaşca lui de socialişti doar de PNRR nu au timp să se ocupe. Singurul program care implementează reforme şi aduce miliarde de euro românilor pentru autostrăzi şi spitale”, a adăugat Cîţu.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat, joi, că a depus în Parlament proiectul de lege prin care se interzice utilizarea făinii de insecte în prepararea produselor prevăzute în Registrul Naţional al Produselor Tradiţionale. ”Protejăm produsele tradiţionale româneşti!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

 

Sursa: Adevarul Zilei