Ce decizie a luat gigantul IBM, privind valul 4 de COVID

0
392

IBM va permite revenirea la birouri doar a angajaţilor vaccinaţi împotriva Covid-19, începând din 7 septembrie, data stabilită pentru redeschiderea acestora, transmite Reuters, conform news.ro.

Nickle LaMoreaux, directorul pentru resurse umane a declarat că „Cu toate acestea, redeschiderea va fi doar pentru angajaţii complet vaccinaţi care aleg să vină la birou „.

Revenirea la creştere a cazurilor de Covid-19 în Statele Unite, din cauza variantei Delta, şi noile recomandări ale Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC), care impun persoanelor complet vaccinate să poarte măşti, au determinat companiile să îşi schimbe planurile referitoare la întoarcerea în birou, vaccinări şi purtarea măştii.

De asemenea, firma de tehnologie le-a cerut angajaţilor să se vaccineze complet, alăturându-se altor mari companii de tehnologie care au impus acest lucru pentru a combate răspândirea virusului.

Joia trecută, Facebook a amânat data de revenire la birou pentru toţi angajaţii din SUA şi unii angajaţi internaţionali până în ianuarie 2022, în timp ce AT&T a declarat că va solicita angajaţilor din conducere să fie vaccinaţi înainte de a intra într-un loc de muncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.