Cum a reacționat Clotilde Armand după ce starea de alertă nu a fost prelungită

0
408

Clotilde Armand a ținut să explice printr-o postare pe Facebook, de ce prefectul Alin Stoica nu a mai prelungit starea de alertă în Sectorul 1. Armand susține că reprezentanții Romprest au dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală. 

Clotilde Armand a explicat că „Prefectul Capitalei a decis să nu prelungească starea de alertă în Sectorul 1 pentru că astăzi la prefectură a avut loc o întâlnire între reprezentanții companiei de salubrizare și Primăria Sectorului 1 iar compania Romprest Service S.A, din cauza căreia am ajuns să avem stare de alertă pe raza administrativ teritorială a Sectorului 1, a dat asigurări că nu mai șantajează autoritatea locală și că poate asigura continuitatea serviciului public de salubrizare așa cum prevede legea salubrizării și regulamentul municipial de salubrizare”.

Primarul Sectorului 1 a adăugat că „De asemenea, compania de salubrizare a acceptat ceea ce noi am spus de aproape un an de zile și a refuzat sistematic să priceapă, menținând un șantaj ticalos: fără facturi umflate și fără curățenie fictivă. În caz contrar vom avea din nou stare de alertă”.

Ea a răspuns unui comentariu al unui internaut, anunțând că nu crede ce spun cei de la Romprest și că ”în paralel mergem în instanță pentru rezilierea contractului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.